HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2008.12.27. 17:10 petrabugy

Harmadik nap

Hallali Jó Reggelt!
Bugy írja
Immáron a harmadik nap reggele virradt ránk ablaktalan szobánkban. Sajnos még mindig igyekezünk magunkhoz térni, így még nem indultunk el. Talán én előbbre járok ebben a folyamatban, de semmi terhelőt nem írok a Petrára nézvést, mert félek a büntetéstől. :) Meg egyébként is most karácsonyi cookie-val etet.
Nos, a tegnapi élményekhez még igen sokat kellene írni, mert nagyon parádés napunk volt, de most nem igazán van kedvem irogatni. (haha, akkor egyátalán minek is ültem a gép elé?!)
Rengeteg mókás dolog történt velünk, no meg többször le is esett az állunk. Ügyesen videózgatunk, amiből majd egészestés filmet fogunk készíteni, aminek hollywoodi bemutatójára majd mindenkit meghívunk. e
Tegnap a Liza Minelli show kezdetekor, mikor elkezdtek elhalkulni a fények, mondtam Petrának, hogy folytatjuk a hagyományokat, nevezetesen azt, hogy beszökögetünk helyekre (anno domini többször beszöktünk a Westend Cici Center mozijába). A Petra erre azt mondta, igen, de most már nagyban nyomjuk. Ide kapcsolódik Petra azon megállapítása is, hogy rácsodálkozott arra a tényre is, hogy most már nem csak Pesten taxizgat, hanem azt is nagyban nyomja. December 25-én először Pesten hajtatott ki egy dobókockával a reptérr, majd Londonban fekete cabbel a Heathrow-ra, melyet egy sárgataxizással fejelt meg még ugyanazon nap estéjén New Yorkban. Azt nem is mondtuk, hogy New Yorkban az én volt MBA évfolyamtársam jött értünk yellow cabbel, ugyanis ezekben a napokban taxizásból él. Hiába, a gazdasági válság...
Liza egyébként lenyűgöző volt. Annak ellenére, hogy szemmel láthatóan légszomjjal kűzdött, fantasztikus műsort adott. Musicalekből énekelt számokat, még táncolt is, aminek az volt az eredménye, hogy a számok között, mikor átkötő szövegeket mondott, majd összeesett, de amikor énekelni kellett, ennek nyoma sem volt.
No, most már előveszem az ostort és nekiindulunk a városnak. Este még jelentkezünk. Majd igyekszünk képeket is megosztani, meg talán majd a Liza show-n kandikamerázott New York, New York c. számot is föltöltikézzük hamarosan.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr20844072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása