HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2009.01.03. 00:00 petrabugy

Kilencedik nap - január 2.

Hahó Mindenki!

Ma reggel Las Vegasban ébredtünk, egy nagyon mókás szállodában. Kb. olyan, mintha a hetvenes évek óta nem nyúltak volna hozzá. De még a függönyöket sem mosták ki azóta. De nem ez a lényeg, hanem, hogy itt vagyunk ebben az elvarázsolt városban. Csak, hogy mindenki lássa elkötelezettségünket, megosztom veletek azt az információt, hogy egy könyvtárban ülünk Vegasban, csak hogy tudjunk blogolni. (Kijavítottuk a tegnapi bejegyzést is, ami csak félig került fel, érdemes újraolvasni.)

Puszi a lányoknak, pacsi a fiúknak, Bugy

Itt Petra!! Megvettem a világ legjobb, legszebb és legokosabb fényképezőgépét!!! Akciós volt, és az itteni árak eleve olcsóbbak, úgyhogy remek biznisz volt! BOLDOG VAGYOK!!! :-)

Egyébként eddig is ez voltam.

Tegnap voltunk a Historical Route 66-en is! Most búcsúzom, megyünk a helyi Brooklyn hídra, mert arról N.Y. City-ben lemaradtunk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr46854439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása