HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2008.12.25. 22:37 petrabugy

Első nap folytatódik

Petra vagyok. Megérkeztem. Ez az egész turbinaláb (jetlag)dolog hülyeség, mert hétvégenként egyébként is 5-ig fent vagyunk, szóval az itteni este 11 nem számít. Ma este - miután a kötelező yellow cab-bel eljöttünk a szállásunkra - voltam már éjjel-nappalos patikában, ahol hihetetlen dolgokat árulnak, pl. ice tea illatú öblítőszernek kinéző üdítő italt, meg 10 folyóméteren üdvözlőlapot, meg halált okozó cigit is. Csak a pizsamámat nem találom. Lehet, hogy azért, mert nincs is pizsamám? De valamit hoztam NY tiszteletére.Na jóéccakát. (igenis van jetlag - Petra összefüggéstelenül beszél. A szerk., Bugnyár, aki a gondolatokat belefolyatta az internetbe) Petra most azt közölte, hogy azt álmodja, hogy New Yorkban van.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr72842153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Staurita 2008.12.26. 21:22:22

Petra, nem hálóinget vittél véletlenül? :-/
süti beállítások módosítása