HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2008.12.27. 07:44 petrabugy

Második nap

Sziasztok!! Itt Petra. Most jöttünk meg a nagy városjárásból! Bugy szerint kötelező bejegyeznem valamit, úgyhogy próbálok valami "dolgozatot" összeütni.
Voltunk a Central Station-on, ahol mint tudjuk, sok filmjelenet játszódott:-) Aztán a Times Square-en, ahol megpihentünk a Hard Rock Cafe-ban, ami szintén hihetetlen klassz volt, mert a legnagyobb zenészek kegytárgyai voltak kiállítva, pl. Elvis egy gitárja, a Beatles tagok öltönyei meg hasonló nagyságrendű dolgok. Utána a tengerparton voltunk, ahol a szabadság szobrot próbáltuk megközelíteni, de lekéstük az utolsó sárga taxihajót... Majd holnap.Aztán sétáltunk a Wall Street-en kicsit, ahol már sötét volt, de így is látványos volt, meg izgalmas is, mert Agócskával és Istivel csevegtünk közben.Végül pedig a Broadway-n kötöttünk ki - és most jön a meglepetés - LÁTTUK LIZA MINELLIT!!! Besétáltunk egy színházba a restroom-ba (mert már nagyon kellett pihenni), és pont szünet volt, és pont nem küldött ki senki minket, és pont volt még pár hely, és pont Liza kezdte a második felvonást!!! Nagyon szuper volt, azt hittem, sírok örömömben! Utána már alig bírtam elmenni a metróig, mert annyira fájt a csípőizületem, hogy JAJ. De már végre itthon vagyunk:-)))Jóccakaaa

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr35843443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása