HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2008.12.28. 09:40 petrabugy

Harmadik nap folytatódik 2.

Nos, itt a Bugy.Az ezüst színű taxi igazándiból nem is volt taxi, hanem egy Lincoln Town Car limo, amit a báros néni hívott, abból a bárból, ahol az estét múlattuk Queensben. Azért volt ezüst színű, nem sárga. Petra rá is csodálkozott, mennyi lábtér volt a hátsó ülés előtt. De még nem ült az én 1977-es Lincolnomban, ami a maiak 1.5-szerese. Nos, az a lényeg, hogy "messze még a hajnal, 3 óra 20". Most pontosan annyi van. Reggel viszon el kell utazgatnunk egészen korán New Jerseybe, ahonnan a fuvarunk indul vissza Buffaloba. Szóval lassan érdemes lenne nyugovóra térni. De még azt azért elmondom, hogy a mai (tegnapi) napunk is igen színes volt, a Petra csak meglehetősen vázlatosan írta le. De ha már a vázaltosnál tartunk, hadd írjak én is vázlatosan. Egy-két érdekessség a mai napból:- Petrának fekete bácsik szerenádoztak a metróban- Utcai performansz lower Manhattanben- Central Park egy "riksában", egy olyan brotherrel, aki halált megvető bátorsággal kétszer is átvágott velünk egy 2-szer 3 sávos úton, a legnagyobb forgalomban, hömpölygő autótömegben.- Fifth Avenue, Prada divatház boltja, ahol a mellékhelyiség is olyan volt, hogy az összes fala tükörből volt. A többit a képzeletetekre bízom.- Szt. Patrick katedrális, esti mise, ahol mise közben is hömpölygött a tömeg.- Találka Hajdú Laci ctp-s cimborával (aki nem az a Hajdú Laci, akire gondolnátok), illetve Zsuzskával a legdurvább tömegben, ahonnan csak tömegoszlató kapucnival lehetett távozni.- No és a 5th Avenue, ahol tömegiszony volt, vegyítve olyan geilen karácsonyi díszítéssel amit nehéz fehér embernek elképzelnie. Egyszerűen annyira brutális volt az egész élmény, hogy mind a négyen arra gondultunk, hogy ez már maga a világ vége, a posztmodern Szodoma és Gomorrha.- Eszméletlen suttyó hamburger vacsora, bunyevác pincérrel- Igazi helyi bár Queensben, ahol a helyi, összeszokott 50-es korosztály egymás kezébe adta a karaoke mikrofont, és ahol majdnem minden "fellépő" tehetséges volt. Arról nem is beszélve, hogy mérek Spaten-t, mint a Wienerben!!!Most megyek aludni, mert 3 óra és 20 perc múlva kelnünk kell. Csókolom BUDAPEST!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr59844803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása