HTML

Petra & Bugy felfedezi Ámerikát. Valamennyire.

Hol volt, hol nem volt, két újlipótvárosi vagány, Petruschenko és Bugyka elhatározta, hogy átkukkant az Óperenciás tengeren túlra. Hogy pontosabb legyek, Bugyka már évekkel korábban, de ez lényegtelen a mese szempontjából. Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, kezdem az elején. Szentkarácsony napján Petruschenko megérkezett a Nagy Almába, hogy Bugykához csatlakozva nekivágjon a nagy vándorútnak, melynek fő állomásai New York, Buffalo, Niagara Falls, Toronto, Los Angeles és Las Vegas. Kezdődjék a mese!

Friss topikok

2009.01.05. 09:59 petrabugy

Tizenegyedik nap - január 4.

Kedves Pajtások!

Most csak arra van erőnk, hogy röviden összefoglaljuk a mai nap eseményeit. Reggel az Orange County-ban lévő szállásunk kertjében narancsszüreteléssel kezdtük a napot, majd Orange városkába mentünk misére. Innen az utunk a Csendes-óceán partjára vezetett (amely egyáltalán nem volt csendes). Ott egy kicsit áztattuk a lábunkat, majd Sean Connery kiköpött másával költöttük el az ebédet. Este egy Hollywood-i forgatással zártunk.

Most pedig tessék vigyázni, a szemeink záródnak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://petrabugy.blog.hu/api/trackback/id/tr41858427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása